Мнения & Предложения
Мнения & Предложения
Тъй като се стремим да подобряваме работата си постоянно, ще Ви бъдем безкрайно признателни, ако споделете Вашето мнение или препоръка с нас!
Вашето мнение е важно за нас!
Добави коментар
Вашето мнение / предложение:
Затвори
2010-12-21 16:44:10
публикувано от: SOS Детски селища България | комплекс "Германи" като цяло
Уважаема г-жа Ангелова,

Позволете ми от името на Сдружение SOS Детски селища България да Ви поднеса нашите искрени благодарности за инициативността и цялостното Ви креативно участие в празника „Германи подарява усмивки", проведен на 27.11.2010 година в The Mall, както и за организацията на последвалия търг на 11.12.2010 г. в частна детска градина Германи, в подкрепа на децата от SOS Детски селища България.

Бих искал да Ви уверя, че оценяваме ангажираността, с която Вие и Вашият екип направихте това събитие атрактивно и допринесохте децата, за които се грижим в програмите и проектите на SOS Детски селища България, да не се чувстват изолирани, а напротив - да изявят талантите си и да се забавляват заедно с малчуганите от частна детска градина „Германи", с малките модели на „Визаж Модел Груп" и с всички останали посетители на празника. Вярвам, че този празник ще остане за тях едно вълнуващо преживяване от детството - нещо, на което всяко дете има право.

Вече 20 години Сдружение SOS Детски селища България се стреми да осигурява пълен с обич дом, на децата и младежите, които живеят в SOS детските селища в град Трявна и село Дрен, в SOS младежките домове в София и Велико Търново, или остават в биологичните си семейства, благодарение на подкрепата на центровете за семейно консултиране в София, Радомир, Велико Търново и Габрово. Понастоящем около 750 деца са обхванати в проектите ни, където намират любов, сигурност и уважение.
И в днешната сложна икономическа ситуация нашият стремеж е да не допускаме компромис с качеството на грижата за тези деца и да запазим техните усмивки. Вярваме, че усилията ни не са напразни и че правим всичко възможно, за да развиваме постигнатото до момента, защото заедно с Вас и всички наши приятели, които ни подкрепят, имаме една обща цел - да осигурим по-добър живот на децата, изпълнен с обич, топлина и семеен уют и да им дадем шанс за щастливо детство и успешно бъдеще.

Приемете още веднъж нашата голяма благодарност за подкрепата, с която направихте възможен прекрасния празник за децата от SOS Детски селища България и им подарихте усмивки! Вярвам, че в лицето на Вашия екип имаме верен приятел на SOS каузата.

С пожелание за весели празници и успешна Нова година,
Пламен Стоянов
Национален изпълнителен директор
SOS Детски селище България