Новини/Събития
27/11/2010
Германи и The Mall подаряват усмивки с най-веселото парти на Земята!
"Германи" ще празнува своята първа Коледа
Частна немска детска градина „Германи“ ще празнува своята първа Коледа. Работата с нашите възпитаници ни убежадава ден след ден, че по-красиво нещо от детската усмивка няма. Затова решихме за Коледа да подаряваме усмивки.
Щастливи сме, че толкова много хора откликнаха на нашата идея и се присъединиха към каузата ни- да зарадваме децата от „SOS Kinderdorf“.
Всички малки посетители на „Тhe Mall” на Цариградско шосе на 27.11.2010 ще имат възможността заедно с нашите педагози да развихрят въображението и фантазията си в „Къщата на изкуствата“, където ще се изработи най-голямото в света слухово Мемори, най-красивият глобус, ще се нарисуват стотици рисунки и ще се моделира с глина. Всичко това ще бъде продадено на търг в „Германи“ и събраните средства ще бъдат директно предадени на управата на „SOS Kinderdorf“.
Богата програма в продължние на 4 часа ще радва всички посетители на мола.
Усмивки ще подарява не само „Германи“. Дечицата от „SOS Детски селища България“ ще споделят най-красивите си изпълнения- ще танцуват, ще пеят и ще рецитират.
Жени Калканджиева ще отправи лично своето коледно послание към малчуганите от детските селища. Ще има и ревю на малките възпитаници на “Visage Models Group”.
Teреза Маринова ще връчи наградите от томболата, която ще се проведе по време на събитието и също ще отправи своето коледно пожелание.
Чочо и негвите приятели от приказната страна ще превърнат цялото събитие в едно уникално вълшебство с куп игри и изненади. Познати и непознати герои ще забавляват всички, ще правят фокуси и ще ни разсмиват.
Освен магично шоу, ще има и най-щурата детска дискотека.
В „Къщата на изкуствата“ всеки ще може да изработи и своята коледна картичка за децата от “SOS Kinderdorf” и да им напише коледно пожелание.
За пристигналите от Трявна и Дрен малки, но най-важни гости,„Германи“ осигурява кетъринг и най-вкусната торта, приготвени с много любов от нашия майстор-готвач.
Gymboree Play & Music и Детски център „Вълшебно царство“ при „The Mall” на Цариградско шосе също откликнаха. Те ще предоставят лакомства и забавления на малчуганите от детските селища.
Искаме да изкажем искрената си благодарбост и към екипа на “The Mall” на Цариградско шосе, защото без тях това събитие нямаше да е реалност! Благодарим Ви!
Дано това се превърне в традиция, за да докажем, че чудеса не се сбъдват само по Коледа!
натиснете за повече информация
01/06/2011
ГЕРМАНИ празнува рожден ден!
Комплекс ГЕРМАНИ стана на 1 годинка!
повече
26/05/2011
Танцувай с мен!
ГЕРМАНИ в ритъма на танца...
повече
14/05/2011
Време е за футбол!
Първи съдийски сигнал! Играта може да започне!
повече
12/03/2011
Фашинг в "Германи"
Не само в Германия празнуват „Фашинг“!
повече
22/02/2011
Да караме ски с детска градина „Германи”
Заедно сме силни!
повече
–ø–æ-–Ω–æ–≤–∏ 5   Новини
от 21 до 21 | 21 общо